top of page

Oltásokról

Választható oltásokat kötelező helyett!

Európában szinte egyedülállóan 40 féle kötelező oltásra kötelezettek Magyarországon a gyermekek, elmaradás esetén a gyermek gyámügyi gondozásba vételé és borsos pénzbüntetés a fenyegetés.

Ne gondoljuk, hogy környező országokban, Ausztriában, Romániában, Svájcban vagy Spanyolországban felelőtlen az állam és nem óvja a polgárait! Egyszerűen pénz és profit - állami tenderkiírások kérdése. A legnagyobb veszély a szövődmények és oltáskárosodások elhallgatása, a statisztikák intézményesített meghamisítása. (2014. évi II. Tv. a Szabálysértésekről 206/B §. (2) bek.)

Oltásokban lehet hinni, vagy nem hinni, de a fiatalok körében egyre szaporodó egészségkárosodások oka bizonyítottan a védőoltások tömkelege.

A Covid-19 mRNS vakcinák sokak szemét felnyitották, akiknél bőrkiütéseket, izületi bántalmakat, stoke-ot, trombózist, nőknél nőgyógyászati és menstruációs zavarokat, fiataloknál szívizom- és szívburokgyulladást okoztak, vagy hirtelen-halál vagy "turbórák" következtében hozzátartozójukat veszítették el.

Vannak oltáshívők, nem is akarom meggyőzni őket, viszont bármilyen oltás kötelezővé tétele az alapvető emberi jogokat tiporja. Nem ismerjük a pontos összetételeket "gyártási titokra" hivatkozva. Nem ismerhetjük az adalékanyagokat, mérgeket, aluminiumot, higanyt, formaldehidet, PEG-et, stb. és hatásukat,  - így a tájékozott beleegyezés - sem valósulhat meg.

Most, hogy a WHO - Egészségügyi Világszervezet - diktatórikus világuralmi rendszert épít ki,  karöltve a Klaus Schwab vezette Világgazdasági Fórummal - WEF - mely minden nemzet felett áll,  egészségügyi szükséghelyzetre, járványhelyzetre hivatkozással bármit és bármikor megtehet majd. Finanszírozói a világ népességét 10/ed részére csökkenteni szándékozók, Bill és Melinda Gates, Nemzetközi Vakcinaszövetség, nagy vakcinagyártók és persze az USA.

Sokat hallunk a GMO-ról, a génmódosított szervezetekről, növényekről, GMM - mikroorganizmusokról és most az emberiség került sorra. Az ember genetikai sokszínűségét, egyediségét vette célba a WHO és a már létező technológiák segítségével a humán génállomány kénye-kedve szerinti megváltoztatására készül. Mindennek csak főpróbája volt a Covid járvány, hogyan lehet oltásra kényszeríteni és hogyan lehet ellehetetleníteni annak ellenálló embereket. És kedves olvasó gondolj csak bele, a képviselők megszavazták, hogy ők a kivételek és nekik nem kötelező.

2021. júliusában a WHO eldöntötte és írásba foglalta az emberi génszerkesztés alapelveit (Lásd itt:)

"Human genome editing: recommendations"

- amelyben kénye kedve szerint ellenőrizhetetlenül átszerkesztheti bárki génállományát. A génterápiás mRNS oltások létjogosultsága a nevetségesen szponzorált Nobel-díjon keresztül valósul meg és ezen génterápiás technológiára akarják lecserélni valamennyi oltást - így a gyermekkori oltásokat is. A szándék szintén itt található:

WHO issues new recommendations on human genome editing for the advencement of public health.

Tehát a leplezett cél ez. Ez az oka, hogy nincs semmiféle kontrollja a jelenlegi oltásoknak sem és így a káros hatásai is rejtve maradnak, felderítetlenül.

A Te dolgod, hogy ha bármilyen oltás utáni nemkívánatos következményről van tudomásod, jelentsd be, ehhez nyújtunk segítséget. Mik ezek? A helyi duzzanat, láz, fájdalom, kiütéssel együtt bármi, legyen az kedélyállapot változás, depresszió, tanulási nehézség, dislexia, disgráfia, vagy tényleges megbetegedés, ekcéma, gyulladások, allergia. Alapszabály szerint oltást követő 24 hónapon belül mindent vakcina okozta károsodásnak kell tekinteni, amíg az ellenkezője nem bizonyított. Ennek eldöntése nem a Te feladatod, az esetek nagy száma lesz a letagadhatatlan bizonyíték.

Az oltások legyenek választhatóak! STOP kötelező oltás!

STOP WHO! STOP génmódosítás! Védjük meg gyermekeinket és önmagunkat!

Hivatkozott WHO dokumentumok:

Választható oltásokat!

Kapcsolódj ha érdekel!

06 70 949-77-47

bottom of page