top of page

Ha mellékhatást, szövődményt tapasztaltál bármilyen oltás, akár Covid-19 oltás után, úgy érzed - testi-, lelki-, vagy  szociális jólléted, azaz az "egészséged" károsodott, jó helyen jársz!Regisztráljuk, egy orvosi csoporttal feldolgozzuk és a megfelelő szakmai hatóságokhoz megküldjük az általad tapasztaltakat, hogy a káros hatások mielőbb kiküszöbölhetőek legyenek, mással ne fordulhasson elő!Személyes adataidat orvosi titokként kezeljük! (olvasd el az adatvédelmi nyilatkozatot)Ha úgy gondolod partnerünk vagy ebben, kérlek töltsd ki a kapcsolati kérdőívet és küldd el nekünk.! Ha kérdésed lenne, szívesen válaszolunk.
48 órán belül az általad megadott telefonszámon az csapatból orvos vagy asszisztens kollégánk keresni fog! A feldolgozott adatokat meg fogod találni itt a honlapon, beazonosíthatatlanul, a neved kezdőbetűi és az életkorod mellett.A jelentéseket már folyamatosan készítjük, köszönet mindenkinek, aki segíti ezt a fontos munkát. Az elsők beküldése után a hatóság visszakérdezéséből derült ki, nem könnyű eleget tenni a követelményenek, sokszor a korábbi zárójelentés, ambuláns lap megküldése is szükséges, hogy letagadhatatlanul nyomatékosítsuk a súlyos szövődményeket.A szakszerűen kitöltött bejelentőlapot ellenőrzés után továbbítjuk:         

1. az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés egészégügyi Intézet
         
2. az Európai Gyógyszer Ügynökség (EMA) felé 
         
3. valamint természetesen a bejelentő e-mail címére is


Ne feledd! Az oltási szövődmények elleni küzdelem alapja a korrekt jelentés!Az EMA ide vonatkozó adatait a szakmai cikkek között megtalálod!Ezen hivatalos szervek az alábbi honlapokon ellenőrizhetőek:

bottom of page